Életet Építünk

A Természet az egyetlen könyv, amely minden lapján nagy tartalmat nyújt nekünk.

Johann Wolfgang von Goethe

Az általunk képviselt rendszerek cégünk hitvallását tükrözik. Amit a természet évmilliók óta működtet emberi beavatkozás nélkül, önmagától kínálja, hogy lemásolva azt, kiaknázzuk pozitív lehetőségeit, hozzájárulva ezzel bolygónk megóvásához. A természettel karöltve megteremthetjük, külön energiafelhasználás nélkül, szükségleteink biztosítását, jelen esetben a biológiai tisztítást.

Jövőképünket csakis úgy alakíthatjuk pozitívan, ha a természettel együttműködve megőrizzük az emberiségnek megfelelő életkörülményeink fenntartását.

Környezetvédelmi és természetvédelmi szempontból mind a bio fürdőtó, mind pedig a gyökérzónás szennyvíztisztító mesterségesen létrehozott biotóp, mely önfenntartó funkcióval működik, tökéletesen illeszkedik az adott terület bioszférájába, élettérfunkció szempontjából új teret ad a természetes flóra és fauna fenntartásának valamint kedvezően befolyásolja a harmonikusan működő élővilág megtartását, a biodiverzitás erősítését.

A rendszereink létrehozásával nem történik olyan környezeti hatás, amely negatívan befolyásolná a területetet környezetvédelmi szempontból. A műtárgyak környezettudatos építése hozzájárul működésével a természeti értékek megőrzéséhez és bővítéséhez, a tájjelleg megóvásához. Tájkép szempontjából a bio rendszereink csodálatos látványt nyújtanak természetbe illő megjelenésükkel, tiszta egészséges vizükkel, javítják a táj környezeti minőségét. Kedvezően befolyásolják a mikroklímát.

A Natura 2000 zöld infrastruktúra általunk való követése, hozzájárul az ökológiai lábnyom csökkentéséhez.

A természettel való együttműködés a fenntartható életmód kulcsa.